Wat kan ik voor u betekenen?

Welkom op de website van OSINGA bouwhistorie.

Wat kan ik voor u betekenen?

Als gecertificeerd bouwhistoricus verricht ik (Eva Osinga-Dubbelboer) diverse soorten historisch onderzoek, zoals bouwhistorische onderzoeken en documentaties, cultuurhistorisch onderzoek, kleurhistorische onderzoeken, oeuvre onderzoeken en architectuur analyses. Daarnaast maak ik redengevende omschrijvingen voor nieuw aan te wijzen monumenten. Zie voor een toelichting bij deze verschillende onderzoeken: Soorten onderzoek.

Als u twijfelt of een bouwhistorisch onderzoek (en architectuur analyse) meerwaarde voor uw monument en de toekomstige ontwikkeling daarvan oplevert, lees dan eens het artikel: Geen beperkingen maar mogelijkheden.

Ik ben eigenlijk opgeleid als restauratie-architect (TUDelft), maar ik gebruik mijn bouwkundige kennis tegenwoordig niet meer voor architectonische ontwerpen of restauraties maar voor bouwhistorische onderzoeken. Zie voor meer informatie over mijn ontwerpen en restauraties uit het verleden: Restauratie en ontwerp.

Neem gerust contact op

Voor meer informatie over bovengenoemde werkzaamheden, andere vragen, het aanvragen van offertes of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u gerust contact met mij opnemen.

Voor meer informatie over mij kunt u kijken bij: Wie ben ik? en mijn CV.