Tweede herziene druk nu beschikbaar

De eerste druk (150 exemplaren) van het boek Klaas Prummel [1884-1970] Architect, Zijn werk in Tweede Exloërmond is bijna uitverkocht en er is nog steeds veel interesse. Vandaar dat besloten is om een tweede herziene druk te maken. Deze is vanaf nu beschikbaar!

Waarom een tweede herziene druk? Na het verschijnen van dit boek begin februari 2011 heb ik vele reacties gekregen. Er kwam nog weer nieuwe informatie naar boven en tot mijn verbazing ook nog een aantal nieuwe tekeningen. Daarom is in deze tweede druk de nieuwe informatie naar aanleiding van de eerste druk verwerkt.

Een exemplaar van de tweede druk kost 29,50 (exclusief verzendkosten). U kunt het boek bestellen door mij te mailen (evadubbelboer@gmail.com) of eventueel te bellen (06-29391836). Het boek is via deze weg ook te bestellen door boekhandels.

Boekgegevens: Uitgeverij Servo, ISBN 9789057861116, NUR 648.