Afstudeeronderzoek afgerond

Het eerste deel van mijn afstuderen, het onderzoek, is afgerond. Het resultaat is een onderzoeksverslag onder de titel: Een nieuw leven voor een kleine dorpskerk. Dit verslag is hier te downloaden in pdf formaat: PDF Een nieuw leven voor een kleine dorpskerk door Eva Dubbelboer (Ongeveer 170MB).

Het tweede deel van mijn afstuderen bestaat uit het maken van een ontwerp. Hierin geef ik de gereformeerde kerk uit 2e Exloërmond een nieuwe functie. Uit het onderzoek is een geschikte functie naar voren gekomen. Verder bevat het onderzoek een waardestelling van de kerk, waarin wordt aangegeven wat de bijzondere elementen van de kerk zijn. Ook deze waardestelling dient als basis voor het ontwerp. Het ontwerpdeel zal naar verwachting voor de zomer afgerond worden. Als dit lukt zal ik eind juni of begin juli afstuderen.