Artikel Oldengaerde in Waardeel

Na het interieurhistorisch onderzoek naar havezate Oldengaerde in Dwingeloo dat ik voor de post-HBO Bouwhistorie en Restauratie verrichtte in het voorjaar van 2015, werd ik gevraagd hier een artikel over te schrijven. Mijn artikel werd gepubliceerd in Waardeel, Drents Historisch Tijdschrift (nr. 4-2015, jaargang 35). Waardeel is het blad van de Drents Historische Vereniging. Het artikel is te downloaden via deze link: Artikel Oldengaerde in Waardeel (8.44 MB).

Het artikel is hieronder te bekijken:

Artikel Oldengaerde in Waardeel 01 Artikel Oldengaerde in Waardeel 02 Artikel Oldengaerde in Waardeel 03 Artikel Oldengaerde in Waardeel 04 Artikel Oldengaerde in Waardeel 05 Artikel Oldengaerde in Waardeel 06 Artikel Oldengaerde in Waardeel 07

Artikel Oldengaerde in Waardeel